Leer de kracht van AI

AI in Marketing

Breng je marketingafdeling naar het volgende niveau met AI in Marketing.
Hiermee transformeer je jouw marketinginspanningen om optimaal te profiteren van de voordelen die AI te bieden heeft. Dit betekent een sterk stijgende conversie, dalende kosten en het optimaal inzetten van je huidige team op een verantwoorde manier en AVG-proof.

Op welke gebieden kan het AI Marketing Pakket worden ingezet?

Data

Data is het kloppend hart van elke marketingstrategie. Binnen dit onderdeel ligt de focus op het analyseren, interpreteren en voorspellen van gebruikersdata, zoals interacties met de website, social media en klantgegevens in je CRM. Met AI kunnen we patronen en inzichten ontdekken die anders verborgen zouden blijven, waardoor je strategieën kunt ontwikkelen die preciezer en effectiever zijn.

Copy

Binnen dit component ligt de focus op het optimaliseren van de tekstuele inhoud. Denk hierbij aan SEO, blogs en e-mails. Met AI kunnen we teksten creëren en optimaliseren die niet alleen zoekmachinevriendelijk zijn, maar ook gepersonaliseerd en gebruikersgericht, om zo de engagement en conversie te verhogen.

Design

Het design onderdeel richt zich op het visuele aspect van je marketinguitingen. Dit kan gaan om de vormgeving van je website, social media-posts, fotografie en andere marketingmaterialen. AI kan helpen om ontwerpen te creëren die aantrekkelijk en effectief zijn, en die zich aanpassen aan de voorkeuren en het gedrag van de gebruiker, voor een optimale gebruikerservaring.

Waar kunnen we AI integreren?

(Technische) SEO, E-mail, Blog, Website, Social Media, Analytics, CRM, Leadgeneratie, Marketing Automation, Personalisatie, Customer Service, Chatbot.

Onze Methode

Om een volledige integratie en perfecte koppelingen te waarborgen, doorlopen we de volgende fases voor elk van de bovengenoemde gebieden:

Meer weten?

Wij vertellen je graag meer over GoldenAI en wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem contact op met Rick:

Rick van Ravenzwaaij

Rick van Ravenzwaaij
Business Unit Manager

Contactformulier

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met jou op.